Goodbye Friends

Några dagar innan jag åkte så överraskade mina vänner mig. Jag vad trodde bara skulle vara en snabb visit från en kompis (Nalle) som skulle lämna ett par saker slutade med en "good bye suprise party". Eftersom Nalle
 
är en barndoms kompis så gick jag ner med mys kläder och helt ofixad för att öppna men så var Mimmie och Sandra där och jag tror dom kunde se hur shockad jag var haha.
Dom hade köpt och bakat  massa goda saker och så kollade vi på en skräckfilm och bara snackade om si och så. Det var den kvällen som fick mig att inse vad jag flyttar ifrån och jag kommer sakna det, I already do men jag är fortfarande glad över att jag flyttade hit.
 
 Här är det underbara bakelserna som dom tog med.
 
Aja nu ska jag försöka fixa till Wi-fi sen dra bort till gymmet, update you guys later.
Peace out!

Welcome to Saigon, brotha!

Nu kommer jag med en enorm nyhet till er, sitter ni? Bra. Jag har lämnat Sverige och flyttat till Vietnam, Ho chi ming. Jag har inte hunnit att skriva om det här för allt har varit så stressigt att hinna med flytt och allting. Men nu är allt klart och jag kan koppla av och äntligen dela med denna nyhet till er. 
Låt mig börja från början.
 
Jag skrev innan att jag hade ett par idéer som jag funderade på och en av dessa var att flytta till Vietnam och jobba, mesta dels som en privat engelska lärare. Jag har varit i Vietnam på semester innan och jag blev väldigt fascinerad över landet och under min resa så fick jag lite kontakter som nu erbjöd mig jobb som engelska lärare samt hjälp med lägenhet så allting är fixat.
 
När allt var redo så åkte jag med en gång på måndagen. Jag har massa att skriva om och visa men klockan är 01:30 här och jag behöver min sömn så, until next time.
Kategori: Allmänt Taggar: Flytt, Lärare, Vietnam, utomlands;

Enough with the tears

Var sista dagen på jobbet idag, kommer sakna det stället eller ja, personerna iaf.
Det var tårar, fina tal och många kramar...men nog om mig. Mina kollegor såg lite ledsna ut också. Det känns väldigt tomt nu men det känns även väldigt bra.
 
Nu ska jag till sollentuna och fixa lite sen ska jag dra och käka med en kompis och sen får vi se vad som händer, känns att det kommer bli en lång dag så något kul borde hända.
 
Jag ser att mina besökare ökar sakta men säkert vilket är väldigt kul! och skumt...vilka är ni stalkers?
aja im heading out, See you on the flip side!