Rock solid beds

Jag har varit lite besviken med min blog de senaste dagarna, jag vill inte ha en dagbok som det känns att jag har haft ibland utan jag vill bara skriva om saker som folk kan tycka är underhållande eller intressanta, så efter att ha precis vaknat så vill jag skriva om mina tankar om sängar!
 
Om det var en sak som jag tyckte var värst här i Vietnam så var det sängarna, kändes som att jag låg på asfalt. Det var så obekvämt och jobbigt att sova att jag kunde drömma om min säng i Sverige, ni som känner mig vet hur mjuk min säng var, som att ligga på ett moln. Jag förstår om det är bättre för ryggen med hård säng men jag vill slänga mig i min säng utan att få en hjärnskakning. 
Men det är inte så farligt som det låter, jag börjar faktiskt vänja mig i sängen, vill inte säga att jag älskar den men när jag vaknar så vill jag ligga kvar i sängen.
 
 
I've been dissapointed with my blog these last few days, I don't want a diary like it feels like I been writing sometimes. I want to write things people will find entertaining or interesting, so as I just woke up, I want to write my thought about the beds here.
 
One of the worst things I had to adabt to here in Vietnam was the beds, it felt like I was lying on concrete. It was so uncomfortable and hard to sleep that I could dream about my bed in Sweden, those who know me knows how soft my bed was, like lying on a cloud. I understand if these bed are better for your back but I want to be able to throw myself on the bed without having a concussion.
But it's not as bad as it sounds, im actually starting to get used to my new bed, I don't want to say that I love it but when I wake up, I want to stay in my bed much longer.
Kategori: Allmänt Taggar: Vietnam, hårdsäng, sängar;
Tommy:

nub!

Din säng var helt livsfarlig.
Slängde man sig i den så vet man inte vart man hamna..
Kunde lika gärna hamna på golvet igen.

Svar: haha men när man väl slängde sig så var man hur bekväm som helst!
Christian "Cee" Mörner

Kommentera inlägget här: